Zárszó a Szezonhoz

Bezártuk a szezont, végére értünk ennek az igen sűrű szezonnak egy igazán jó hangulatú versennyel. Volt komoly curlingverseny, főzőverseny, borkostoló, szombat esti vacsora, kareoki és jó hangulat. Érkeztek külföldről csapatok is Oroszországból, az Urálon túlról, Olaszországból és volt, aki Kaliforniából repült ide a verseny kedvéért – köszönjük Elizabeth Swaney, hogy a síléceket curlingcipőre cserélted. Az időjárás is megkímélte a főzőversenyünket (köszönjük Andi) és még az esti vacsorához is meg tudtuk főzni a csülkös babot.

Köszönjük a nagy segítséget Rókusfalvy Andinak, Buda Zsuzsinak, Viktornak és persze Tamásnak. Nagy köszönet Eichardt Gábornak és Erikának a gasztronómiai segítségért valamint Rókusfalvy Palinak és Riesz Gábornak a finom borokért. És felsorolni sem tudom még ki mindenki segített, hogy egy igazán jó élménnyel menjünk pihenni és várjuk megint a következő szezon kezdetét.

Nagyon köszönjük minden résztvevőnek a versenyen való részvételt, mert hát nélkülük semmi sem lett volna ebből a hétvégéből.

A verseny nagy izgalmak után végül a Team Szekeres győzelmével ért véget.

Végső sorrend:

 1. Team Szekeres
 2. Bullseye
 3. Hackforce
 4. UTE MIX
 5. Vasas Girling
 6. Vasas Nők
 7. UTE Four Four
 8. Szezonzáró
 9. FTC Girls Jam
 10. Carlos Nuevas Amigos
 11. Siberia
 12. Üsse Kő
 13. Albatros
 14. Novosibirsk
 15. Kőfejtők

Találkozunk szeptemberben!

_______________________________________________

Csapatok és az időrend/Teams and schedule!

Versenyszabályok

Competition rules

A hétvége programja

Program of the weekend

A főzőverseny szabályai

Rules of Cooking Contest

A verseny ideje: 2018. május 31-június 3.

A verseny lebonyolítási rendje: hagyományos svájci rendszerben
A 15 csapatot 3 db 5-ös csoportba osztottuk. Az első 2 kört a csoporton belül játsszák a csapatok a 3-ik és 4-ik kört a teljes ranking alapján a svájci rendszer szabályai szerint. Minden csapatnak 4 mérkőzés lejátszását garantáljuk. A negyedik kör után az első 8 csapat egy ötödik körben dönti el a Kupagyőzelem sorsát. A verseny nem zárt, azaz az 5-ik kör után is a  több pontot, pontegyenlőség esetén a több endet, illetve több követ elért csapat végez előrébb.

A mérkőzések 8 endesek. Futó órával 105 perc után csak az éppen játszott endet lehet befejezni.

Nevezni lehetett: Bármilyen összeállítású hazai és külföldi csapattal

Nevezési díj: 68.000,- Ft vagy 230 EUR

A jelentkező csapatoknak 2018. május 10-ig lehetett nevezniük. A nevezés akkor érvényes csak, ha a csapat a nevezési díjat is befizette.

Nevezés írásban az office@bpcurlingclub.hu emailcímen.

A versenyhez kapcsolódóan idén is több meglepetést, főzőversenyt és szombat esti partit tervezünk.

Az idei Szezonzáró versenyen paprikás krumplit főznek a csapatok, amelyhez az alapanyagot, bográcsot minden csapat a helyszínen vehet fel.

Alapanyagok: zsír, olaj, szalonna, paprika, paradicsom, hagyma, krumpli, kolbász, virsli, só, köménymag, bors, piros paprika

Pénteken, szombaton napközben szendvicsek különböző ízesítéssel, szombat este bográcsos vacsora, kareoki, buli. Napközben csocsó, petangue, igény esetén bowls.

Kérdés esetén állunk rendelkezésetekre:

Rókusfalvy András – telefon: 06 30 7373 541