Zárszó a Szezonhoz

Idén végre megint egy igazán jó hangulatú curlingversennyel zártuk a szezont, végére értünk ennek az igen sűrű szezonnak. Volt komoly curlingverseny, főzőverseny, szombat esti vacsora, egyéb  játékok és jó hangulat. Nagyon népszerű volt a Crokinole és a Corn Hole játék, ami lassan állandó elemévé válik ennek a Szezonzáró eseménynek. Az időjárás is kegyes volt hozzánk és megkímélte a főzőversenyünket és még az estére is a helyszínen sikerült elkészíteni a vacsorát.

A hétvége képekben

Nagy köszönet Dr. Rókusfalvy Andreának, aki az előkészítéstől végig a verseny befejezéséig a bírói munkától a mérkőzések adminisztrálásán, online adatközlésén keresztül a főzőverseny lebonyolításáig fáradhatatlanul dolgozott, hogy jól sikerüljön minden. Ugyanilyen nagy segítséget jelentett Buda Zsuzsi, aki a kinti tevékenységeket szervezte. 
Nagyon hálásak vagyunk a Létay családnak, hogy elhozta nekünk és szervezte a Crokinole és a Corn Hole játékokat, amik nagyban hozzájárultak, hogy emlékezetes maradjon a szombati nap.
A jégmestereknek még a 30 fok közeli hőmérseklet ellenére is sikerült nagyon jó jeget készíteniük.
Köszönjük minden résztvevőnek beleértve a segítő családtagokat is, hogy részt vettek a hétvége programjában. Külön köszönet a kerekesszékes csapatoknak, hogy itt voltak velünk.

Gratulálunk az érmes és a helyezett csapatoknak.

Nagyon nagy öröm volt, hogy mindenhol mosolygó arcokat lehetett látni és az egész hétvége arról szólt, ami a curling sport lényege: a sport és a játék, a küzdelem és a barátság összhangjáról!

Azt kívánom, hogy a következő szezon is erről szóljon!

Rókusfalvy András