Kezdők és újrakezdők curlingezési lehetőségei

(Nyílt edzés)


Nyílt edzés

Tisztelt Érdeklődők!

Nyílt edzéseinket csak a járványhelyzet megszűnése után indítjuk újra!

Reményeink szerint a következő év tavaszán fognak ismét elindulni a nyílt edzések. Ennek pontos időpontját a korlátozások feloldása a járvány megszűnése után fogjuk a honlapunkon közzétenni!

Amint erre lehetőségünk lesz, a Curling Sport és Rendezvényszervező Kft. nevében sok szeretettel meghívunk majd mindenkit nyílt curling edzéseinkre. A foglalkozásra várjuk azokat, akik még soha nem körlingeztek, de olyanokat is, akik már néhányszor játszották ezt az izgalmas játékot.

Edzés helyszíne: Kamaraerdei Curling Club (Bp. XI. kerület, Susulyka utca)
Találkozás: edzés időpont előtt 15 perccel a helyszínen
Megközelíthetőség: A Kőérberki út felől, a Kőérberki ABC-ig, majd a volt Vasvári laktanyánál lévő villanysorompós vasúti átjárón át kell menni. Itt ki van téve útbaigazító táblánk. A volt laktanya kerítése mellett el kell menni a 41-es villamos-megállójáig, amelyen át kell haladni és jobbra kell fordulni a Susulyka utcába, ahol egészen a zsákutca végéig kell menni. Ott vagyunk mi, egy könnyűszerkezetes épületben. Semmiképpen ne a Kamaraerdei út felől gyertek (jöjjenek), mert a Susulyka utca abból az irányból sorompóval le van zárva.

Tömegközlekedés:

  • Kelenföldi metró végállomástól 87 vagy 187-es busszal a Budaörsi Repülőtér megállóig, onnan 10 perc séta.
  • Batthyányi térről 41-es villamossal a Budaörsi Repülőtér megállóig, majd 5 perc séta

Szükséges ruházat: Teljesen tisztára mosott, simatalpú sport- vagy edzőcipő (túracipő nem alkalmas). Aki nem hoz magával megfelelő sportcipőt, azt sajnos nem tudjuk beengedni a pályára. Mivel cca. 4°C fok van a pályán, meleg sportruházat ajánlott.

Program:

  • elméleti oktatás (sportág történet, eszközök, szabályok, stb.)
  • gyakorlati képzés (sportág gyakorlati alapjai: kicsúszás, kőelengedés, söprés, stb.)
  • egymás közötti játék

Részvételi díj:

  • felnőtteknek: 5000,- Ft/fő
  • 20 éven aluli diákoknak: 3.500,- Ft/fő
  • Kérjük, küldje el regisztrációs emailjét a lenti emailcímre. Visszaigazolás után kérjük utalják el a részvételi díjat bankszámlánkra vagy azt a helyszínen fizessék be készpénzben.

A kialakult helyzetre való tekintettel felhívjuk minden kedves résztvevőnknek a figyelmét, hogy a curling klub közösségi tereiben, így a büfé előtti területen, az öltözőkben és a külső faházban a maszk használata kötelező. Megkérjük arra is kedves vendégeinket, hogy érkezéskor használják a bejárat melletti fertőtlenítőt.

A nyílt edzéseket abban az esetben rendezzük meg, ha előzetesen legalább 6 fő és – az egészségünk védelme miatt – maximum 16 fő regisztrált a nyílt edzésre. 

Curling Sport és Rendezvényszervező Kft.

Telefon: +36 70 287 5464 vagy +36 30 7373 541
Email: office@bpcurlingclub.hu

Bankszámla: Budapest Bank 10101126-33783800-01005008