A curling csapatépítésként, baráti vagy különleges családi programként is kiváló lehetőségeket nyújt!


A curling egyre népszerűbb sport Magyarországon is. Sokféle fizikai és mentális képességet fejleszthetünk vele, és a meccsek eredménye soha nem egyéni, hanem mindig csapatteljesítmény.
Hamar megismerhetők, elsajátíthatók a curling alapjai, majd utána egy igen izgalmas mérkőzést vagy akár egy gyors bajnokságot is lebonyolíthatunk oktatók, instruktorok segítségével.

Csapatépítő rendezvényekre bevált programmal rendelkezünk.

Néhány szó a programról:
Mivel speciális sportágról van szó, csak úgy engedjük fel a játékosokat a jégre, ha az alapokat kb. 30 perces elméleti és közel 1 órás gyakorlati oktatás keretében elsajátítják, ehhez biztosítunk létszámtól függően elegendő számú oktatót és 1 vagy 2 curling sheet-et mind az oktatás mind a játék alatt. Minden résztvevőnek ott kell lennie az elméleti képzésen is. A program szükség esetén 3,5 órára szűkíthető.

A program:

00:00 – 00:10     Érkezés, átöltözés
00:10 – 00:45     Elméleti oktatás (sportág története, eszközök, szabályok)
00:45 – 00:55     Felkészülés a gyakorlati képzésre (bemelegítés, stb.)
00:55 – 02:10     Gyakorlati képzés
02:10 – 02:20     Technikai szünet (WC, italfogyasztás, pihenés, stb.)
02:20 – 03:45     Egymás elleni curling mérkőzés
03:45 – 04:00     Beszélgetés, büfé fogyasztás, programzárás

Oktatás:
Az oktatás keretében megismertetjük a játékosokkal a sportág történetét, az elméleti és gyakorlati alapokat, valamint a sportág szabályait. Kb. 30-40 perc az elméleti oktatás, közel 1 és negyed óra az alapok gyakorlatban történő megismertetése és a fennmaradó időszak jut a játékra. Ennyi időt érdemes az alapokra szánni. Ezt követően már élvezhető a játék. Erre már jól bevált edzés-módszertanunk van. Ezt követően a mérkőzést 4 fős csapatok játsszák egymás ellen.

Az ár függ az időponttól, a létszámtól. A táblázatban megadott árak tartalmazzák a pályabérleti díjat és az oktatási költséget, de nem tartalmazza az áfát, az étkezés és az ital költségeit.


HÉTKÖZNAP 2024. szeptember 1. után

Nyitvatartási időben
:
Nyitvatartási időben:
:
0-12 fő között
Nyitvatartási időben:
300.000,-
:
13-16 fő között
Nyitvatartási időben:
350.000,-
:
17-24 fő között
Nyitvatartási időben:
400.000,-
:
25-40 fő között
Nyitvatartási időben:
500.000,-

HÉTVÉGÉN 2024. szeptember 1. után

Nyitvatartási időben
:
Nyitvatartási időben:
:
0-12 fő között
Nyitvatartási időben:
300.000,-
:
13-16 fő között
Nyitvatartási időben:
350.000,-
:
17-24 fő között
Nyitvatartási időben:
400.000,-
:
25-40 fő között
Nyitvatartási időben:
500.000,-

Fizetés: előre átutalással illetve kivételes esetben bankkártyával vagy készpénzzel a helyszínen.

Ital (üdítő, kávé, snack): a pályán működő büféből az ITALÁRLAP alapján kerül a tényleges fogyasztás függvényében leszámlázásra, illetve kifizetésre.

Étel: aprósüteményt, szendvicset vagy catering szolgáltatást is biztosítani tudunk külön kérés esetén. Kérje ajánlatunkat!

Szükséges ruházat:

  • Teljesen tiszta, lemosott, sima talpú váltó sportcipő (lehetőség szerint teremcipő). Utcai, kemény, koszos, és egyéb olyan cipőben nem lehet játszani, amely a curling pálya jegét megsértheti vagy bekoszolhatja. Túracipőben sem lehet bejönni a jégre. Aki nem rendelkezik megfelelő sportcipővel, azt sajnos nem tudjuk pályára beengedni. Erre kérjük, külön felhívni a meghívottak figyelmét.
  • Meleg ruházat (a pályán cca. 4°C fok van), pulóver, melegítő ruha, vagy szabadidő ruha. Farmer és vászonnadrág viselését nem javaslom a játék alatt, mert kiszakadhat egy esés következtében, ráadásul játék közben nem kényelmes. Szintén nem javasoljuk a hölgyek részére a rövidebb pulóvert, mert a benti hideg miatt felfázhatnak. Külön női és férfi öltözővel rendelkezünk.

Sportfelszerelések:
A curling köveket mi biztosítjuk. Ezekre nagyon kell vigyázni mert az áruk kb. 450 ezer Ft+ÁFA/db.
Curling seprűt és csúszótalpat, amelyet a tiszta sportcipőre kell ráhúzni, szintén mi biztosítjuk. Ez nem helyettesíti a tiszta sport cipő szükségességét, mert a csúszótalpat csak bizonyos esetekben lehet viselni!!!
Kölcsönözhető sportcipőket nem tudunk biztosítani, arról minden résztvevőnek magának kell gondoskodnia!

Létesítmény címe: Bp. XI. kerület (Kamaraerdő) Susulyka utca

Megközelíthetőség:

A Kőérberki út felől, a Kőérberki ABC-ig, majd a volt Vasvári laktanyánál lévő jelzőlámpás sorompóval ellátott vasúti átjárón át kell menni. Itt már ki van téve útbaigazító táblánk is. A volt laktanya kerítése mellett el kell menni a 41-es villamos megállójáig, melyen át kell haladni és jobbra kell fordulni a Susulyka utcába, ahol egészen a zsákutca végéig kell menni. Ott található a curlingcsarnokunk egy könnyűszerkezetes épületben. Semmiképpen ne a Kamaraerdei út felől jöjjenek, mert a Susulyka utca abból az irányból sorompóval le van zárva.
GPS-t használó gépkocsi vezetők a Bp. XI. kerület, Pereszke utcát adják meg, célpontnak, majd onnan a kint lévő “curling club” nyilakat kell követni. Aki nem talál oda, hívja a curling klubot (tel: +36 70 287 5464). Kollégáim segítenek a navigációban.

Amennyiben további kérdései lennének, állunk rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot!