Kedves Curlinges Barátunk, Kedves Látogatónk!

Legyél curlingjátékos vagy érdeklődő, biztosan nem véletlenül tévedtél be Magyarország egyetlen curlingpályája, a Kamaraerdei Curling Klub honlapjára.

A CURLING, mint sport az általam ismert sportok közül a legbarátságosabb sport. Legalább annyira szól a barátságról, a közös időtöltésről, a sport élvezetéről, mint az eredményességről. Kedvenc sportágunk nemzetközi szabályzatának első oldala is a curling szellemiségével foglalkozik. Itt szempont, hogy ne a bírókról, hanem a játékról szóljon minden és szinte kötelező a meccsek után az „ellenfeleknek” együtt meginni egy jó beszélgetés keretében egy pohár italt.

Ugyanakkor a curling olimpiai sportág is, sőt az olimpiai számok közé tartozik már az a Vegyes-Páros curling is, amelyben világbajnokoki arany és világbajnoki ezüstérmekkel is rendelkezünk. Mint minden sportágban, itt is mindenki a legjobb akar lenni és persze az álma az olimpiai bajnoki cím. És ehhez rengeteg munkára, edzésre, önfeláldozásra van szükség.

A későbbiekben erről a honlapról is foglalhatsz majd pályát, jégidőt edzésekre vagy edzőmeccsekre, illetve információt találsz, hogyan indulj el, ha curlingezni szeretnél vagy cégeddel, barátaiddal egy nagyszerű élményt akarsz kapni.

Ha valamit nem találsz oldalunkon, kérdezz bátran, vedd fel velünk a kapcsolatot!